#blog

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen en inspiratie opdoen? Volg ons op Instagram! Bekijk onze Openingstijden en kom zelf langs in Emma District!

Emma District verrast bezoekers met een unieke combinatie van winkels, restaurants, ondernemers en bezoekers. Het is een plek waar een sneakerhead en een boekenwurm samen een sushispot delen. Een plek waar de toekomst tegenover het verleden zit. Een plek waar trendzoekers naast trendwatchers kunnen zitten. In deze blog laten we jou zien welke bijzondere combinaties je kunt maken met een bezoek aan Emma District! Ben jij klaar voor wat kersverse inspiratie?

Food

Honger na al het shoppen of even behoefte aan een kleine pitstop? In Emma District vind je de lekkerste koffies, gebakjes, broodjes en andere lekkere snacks. Wat dacht je van een kop koffie bij Mr. Brown Beans of Coffeelovers van Piere om daarna te genieten van een frietje rendang bij De Frietaire of een snicker tosti bij Sissy-Boy Daily. Het beste van alle werelden, gewoon bij elkaar om de hoek! Zo kun jij daarna weer met volle energie op zoek naar de leukste items!

 

Fashion

Op modegebied ben je in Emma District aan het goede adres. Bij ons in de straat vind je verrassende winkels met een uniek aanbod! Zo ben je bij Vielgut welkom voor échte rauwe jeans van authentieke merken, vind je bij My Jewellery een kleurrijk aanbod aan moderne dameskleding en worden bij Van Bommel schoenen gecustomized in de winkel op ambachtelijke manier met de hand. Gaaf, toch?

 

Fun

In Emma District weten we als geen ander dat ontspannen soms het meest productieve is wat je kunt doen. Naast winkelen, ben je bij ons ook de hele dag zoet voor andere activiteiten. Ontdek tijdens een bezoek aan het Philips Museum de geschiedenis van Eindhoven en bijvoorbeeld de uitvinding van de gloeilamp om vervolgens met een flinke bak popcorn te genieten van de nieuwe Hollywoodfilms bij Vue! Zo kom jij even helemaal tot rust.

 

Feelgood

Je goed voelen komt van binnen én buiten. Ga samen met Simon Lévelt op ontdekkingsreis door de wereld van verse koffie en thee en verwen jezelf met producten van de allerbeste kwaliteit. Zo beloon je jezelf met een genietmomentje, elke ochtend weer. Breng vervolgens een bezoekje aan Vitamin Store Eindhoven om je te laten verwennen met de fijnste producten voor je hele lichaam. Laat je adviseren door de specialisten en vind de perfecte producten voor jou! Zo stap jij weer met een lach naar buiten.