#updates

Met de opening van interieurwinkel Bolia op 18 juni aanstaande verwelkomt Emma District, als eerste in het zuiden van Nederland, nieuw Scandinavisch design.

Aan de Nieuwe Emmasingel 34-36 opent de Scandinavische interieurwinkel Bolia haar winkel, waarin originele details en duurzaam vakmanschap samenkomen in een licht designuniversum. Het designbedrijf vond haar oorsprong in 2000 en werd opgericht in de Deense stad Århus als online retailer. Bolia laat zich voor hun ontwerpen inspireren door de natuur en werkt met duurzame materialen aan tijdloos design.

Bij Bolia vind je esthetische (slaap)banken, meubels en accessoires voor zowel binnen- als buitenshuis. Omdat werk en privé in de huidige tijd meer en meer in elkaar overvloeien heeft de lentecollectie een sterke focus op het thuiskantoor en op designartikelen met meerdere functies, zodat je een ruimte kunt inrichten waarin alle aspecten van het dagelijks leven samenkomen.

Met de komst van Bolia vestigt opnieuw een internationaal merk zich in het Emma District. Op deze unieke plek in binnenstad Eindhoven vind je diverse (concept)winkels gericht op mode, interieur & persoonlijke verzorging, kwaliteitshoreca, entertainment (een bioscoop en het Philips museum), iconische eyecatcher de Blob, het hoogste gebouw van Eindhoven ‘De Admirant’ in de straat en de Design Academy om de hoek. Kortom, een gebied waar het DNA van Eindhoven (design, kennis en innovatie) tastbaar wordt. Je shopt er mooie, verrassende merken en speciale producten. Een plek van creativiteit en originaliteit.