Hiep hiep hoera, Emma District viert haar 12,5 jarig bestaan! Op 25 maart j.l. was het zover. We vierden ons jubileum met een lokale kunstenaar en een klein feestje bij Coffeelovers en Van Piere. Verschillende ondernemers zijn al vanaf het begin gevestigd in onze straat: Coffeelovers, Boekhandel van Piere, Purdey en De Herenschoenenwinkel/Van Bommel schoenmode. Bekijk de video hieronder voor een korte sfeerimpressie van deze bijzondere dag!

 

25 maart 2022

Op vrijdag 25 maart was lokale kunstenaar Niels Bakkerus in Emma District voor het realiseren van een interactief artwork. Samen met bezoekers realiseerde hij een ‘Hello my name is’ kunstwerk. Het idee achter dit kunstwerk is dat we samen de straat maken. Samen beleven we Emma District. Hoe mooi is het dan om iedereen te betrekken in het jubileum van Emma District als straat?

 

 

Verhalen van ondernemers

Enkele ondernemers die al 12,5 jaar zijn gevestigd in Emma District werden geïnterviewd. Zo vertelde Jan van Boekhandel van Piere over het ontstaan van zijn winkel in Emma District, vertelde A’net van Purdey over de evenementen die afgelopen jaren hebben plaatsgevonden en Cas van De Herenschoenenwinkel over zijn passie voor gepersonaliseerde schoenen. Deze verhalen zijn terug te vinden op onze Facebookpagina en Instagrampagina.