#blog

De herfst doet rustig zijn intrede en wij kunnen niet wachten onze kledingkast weer op te frissen met herfst items.

In Emma District vind je vele kledingzaken die jou van een nieuwe garderobe kunnen voorzien. Eigentijds, vintage, duurzaam en vooral in eigen smaak: iedere winkel heeft je wat te bieden. Stijlen genoeg te vinden in ons mooie straatje. Maar wat zijn de opvallende herfsttrends 2021 in Emma District? Laat je inspireren in onze blog.

 

Zwart-wit; een klassieke maar toch stoere combinatie

Waar een zwart-witte outfit door sommigen als saai wordt bestempeld, is het een klassieke combinatie die het altijd goed doet. Het is netjes, klassiek, maar je kunt deze kleuren ook stoer combineren. Bij Sissy-Boy en lyd studio vind je verschillende zwart-witte combinaties, maar allemaal net even in een andere stijl. Ga jij voor classy of klassiek met een stoere twist? Het is helemaal aan jou! Vind je het lastig om de juiste combinatie te vinden die bij jouw stijl past? De ondernemers geven je graag advies.

 

Kleur, kleur en nog meer kleur!

Dan iets heel anders dan zwart-wit: dit najaar zien we ook felle kleuren en energie terug in de outfits. Na een jaar vol coronabeperkingen hebben mensen weer zin om eropuit te gaan. Dit zien we terug in de kleuren die ontwerpers hebben gebruikt. Bij Sissy-Boy en Vielgut vind je vrolijke kleurencombinaties, kleur op kleur, ton-sur-ton en veel meer. Wie houdt van deze trend: hoe kleurrijker, hoe beter!

 

Trenchcoats & raincoats

Een regenachtige dag of toch net iets frisser dan verwacht? Met een trenchcoat of raincoat style jij je outfit helemaal zoals jij dat wilt! Deze raincoat van Sissy-Boy is daar een goed voorbeeld van. Je draagt ‘m bij een baggy jeans met sneakers voor een stoere on-the-go outfit, maar kunt ‘m ook met een skinny jeans en paar hakken dragen voor een wat chiquer geheel. Een must have in de herfst anno 2021!

 

Is jouw herfstgarderobe toe aan vernieuwing? In de verschillende mode winkels vind je genoeg inspirerende items. Kom langs in EMMA DISTRICT, de ondernemers heten je van harte welkom!