Het is lente! Eindelijk breekt het zonnetje wat vaker door, de temperaturen stijgen en bloemen staan vol in bloei. In Emma District hangen de winkels vol met lente items en ondernemers staan te trappelen je te helpen met het vinden van jouw lente essentials. Wij geven je in deze blog alvast een tipje van de sluier!

To do’s

De lente is begonnen. Voor veel mensen betekent dat het huis een grondige schoonmaak geven, je garderobe opfrissen, de tuin of het balkon lenteklaar maken en genieten van zonnige terrasjes. Wij hebben een aantal lente musthaves voor je op een rijtje gezet die onmisbaar zijn om jouw to do lijstje af te werken en je voor te bereiden op een zonnige lente en nog warmere zomer!

Zonnebril als onderdeel van je outfit

Bij Mr. Brown én Ace & Tate vind je een uniek aanbod aan zonnebrillen. Voor een merkbril van Gucci, Chloé of Dick Moby ga je naar Mr. Brown, voor een eigentijds en betaalbaarder alternatief bezoek je Ace & Tate. Bijzondere, grote monturen in eigenwijze kleuren zijn helemaal van nu. De zonnebril wordt steeds vaker gezien als accessoire die je matcht met je outfit én je identiteit. Wat past er bij jouw persoonlijkheid? Hoe bright wil jij shinen? Beide winkels staan voor unieke designs, kwaliteit en fijne, persoonlijke service. Let the sun shine!

 

Lenteklaar? Tuinieren maar!

Thuis maak je je balkon of tuin helemaal lenteklaar. Bij Boekhandel van Piere vind je een afdeling tuinieren, waar je ontzettend veel inspiratie opdoet om jouw paradijsje lenteklaar te maken. Tips over het inrichten van jouw moestuin of het onderhouden van jouw bloemenzee? Je vindt het hier allemaal!

 

Felle kleuren zijn in!

Vrolijke kleurtjes? Yes, please! Bij Homestock vind je vrolijke combinaties die jouw interieur in een instant lente gevoel geven. In het nieuwe thema Garden Joy van homestock wordt het gevoel van vrijheid dat de lente met zich meebrengt omgezet in nieuwe kleuren, stoffen en bijzondere designs. Hier vind je genoeg inspiratie om jouw interieur om te toveren tot een fijne plek waar je helemaal vrolijk van wordt.

Unisex clothing

Waarom kleding voor alleen mannen of alleen vrouwen? Bij Vielgut vind je unisex items die zowel voor mannen als vrouwen ontzettend tof zijn. Deze unisex blouses van Edwin zijn bedrukt met unieke designs gemaakt door Japanse kunstenaars. Een echte eyecatcher voor iedereen die houdt van authentiek, eigentijds en net een tikkeltje anders.

 

Naast deze lente essentials vind je in Emma District in iedere winkel wel een mooie lente essential. Ontdek het aanbod zelf en kom langs in Emma District! De actuele openingstijden vind je hier. Tot binnenkort!