#blog

Heb jij nog een zomerse vakantie voor de boeg?

En bedenk je je op het laatste moment dat je nog het een en ander nodig hebt voordat je je koffer definitief inpakt? We got you covered! In onze route du soleil nemen we je mee door Emma District om de laatste last minute summer essentials te scoren. Zo kun jij met een gerust hart de zon tegemoet!

 

Zonnebril als hét ultieme accessoire bij jouw outfit

Een zonnebril mag niet ontbreken in jouw handtas als je naar een zonnige bestemming vertrekt. Een zonnebril is hét item waarmee jij jouw outfit lekker upspiced en afmaakt. Een stoere look? Ga dan voor een wat vierkanter montuurtje. Liever wat meer retro? Dan kies je voor een rond montuur. Laat je vooral adviseren bij Ace & Tate en Mr. Brown, zij vertellen je graag welk montuur het beste bij jouw gezicht en uitstraling past. Zo maak jij jouw zomeroutfit helemaal compleet!

 

SPF is your BFF

Ga jij naar de zon? Vergeet je huid niet in te smeren met goede zonbescherming! Bij Vitaminstore vind je verschillende zonbeschermingsproducten gemaakt met natuurlijke ingrediënten die jouw tere huidje beschermen. Voor ieder huidtype is er geschikte zonnebrand te verkrijgen. Vergeet ook een goede lippenbalsem met SPF én fijne aftersun niet in te pakken!

 

Met een goed boek kom je volledig tot rust

Het lezen van een goed boek op vakantie is voor veel mensen een ultiem moment van rust. Je hebt immers de tijd om je volledig te verliezen in een meeslepend verhaal of om je gedachten met een psychologisch boek eens flink te relativeren. Ben je afgelopen jaar druk geweest in je hoofd? Neem een goed boek mee in je koffer en geniet! De medewerkers van Van Piere helpen je graag met het vinden van een boek dat bij je interesses past.

 

Living the campinglife

Ga jij kamperen? Vergeet handige kleine items niet als rietjes en een zwemring! Bij Home Stock heb je duurzame alternatieven voor de plastic rietjes, die echt een no-go zijn tegenwoordig. Ga voor een duurzaam alternatief: goed voor het milieu en goed voor je portemonnee.

 

Rondje SALE shoppen

Heb jij nog een lekker luchtig t-shirt nodig, een korte jeans of een avondjurkje? Loop eens binnen bij Vielgut, lyd studio of Sissy-Boy en wie weet scoor jij hier op de valreep jouw favoriete zomerse kledingstuk. Qua stijl is er voor iedereen wat wils in Emma District!

 

Kom jij snel langs voor jouw route du soleil door ons DISTRICT? Wij wensen je in ieder geval een fijne vakantie toe!