#event #updates

Kerst in Emma District is dit jaar anders dan anders. Van 10 december tot en met 9 januari vind je in Emma District aan de Nieuwe Emmasingel (te) gekke kerstkransen met -letterlijk- een eigen gezicht. Maar dat is niet alles…

Monsterkransen

De ‘monsterkransen’ zijn een creatieve twist op de klassieke kerstkrans en weerspiegelen het creatieve en eigenzinnige karakter van het Emma District. Onder de naam ‘Hangin’ Around Emma District’ worden acht verschillende kransen tentoongesteld in één van de etalages in het winkelgebied en afbeeldingen van hen op posters door de straat heen. Zin in een coronaproof wandeling? Of even ontspannen tijdens het kerstinkopen in Eindhoven centrum? Van deze verrassende ‘monsterkransen’ krijg je spontaan een lach op je gezicht.

Win jouw favoriete monsterkrans

De monsterkransen hangen in allerlei vormen: Van schattige girly droogbloemenkransen en mossige takkenbossen tot grumpy figuren en zelfs kalende brildragende kransen. Als kers op de taart is er een winactie (t/m 22 december) waarbij één van de kransen wordt weggegeven en mee naar huis mag.

Zo doe je mee met de winactie:

  1. Maak een selfie met jouw favoriete monsterkrans
  2. Post de selfie op Instagram
  3. Tag @EmamDistrict in jouw selfie

Op 23 december wordt de winnaar via Instagram bekendgemaakt.

Door deel te nemen aan deze winactie ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.