#event

Emma District staat bekend om haar creatieve, innovatieve en inspirerende vibes. Dit jaar is alles anders dan andere jaren en we zouden het geweldig vinden om jouw 2020 onvergetelijk af te sluiten. Met de moodboard winactie maak je kans op jouw favoriete musthaves uit Emma District met een totale waarde van €1000,-

Win jouw ‘December to remember’ musthaves uit Emma District t.w.v. €1000,-

Verzamel jouw december musthaves uit Emma District in een moodboard en maak kans op jouw favoriete producten uit Emma District! Zo werkt ‘t:

  1. Ga in de webshops van de verschillende winkels in Emma District op zoek naar producten die jij wil winnen om jouw december extra memorabel te maken, met een totale maximale waarde van €1000,-. Een overzicht van de deelnemende winkels vind je hier
  2. Let bij het selecteren van items op de prijzen of de totaalprijs van je selectie. Maak een mooie mix aan plaatjes van verschillende producten / diensten. Denk bijvoorbeeld ook aan een proefrit in een Polestar auto, eten bij één van onze horecazaken, bioscoopkaartjes van Vue Cinemas, naast mooie interieur-, verzorgings-, lees- en mode items. Zo wordt het écht een moodboard.
  3. Maak een moodboard in een door jou gekozen computerprogramma (Word, Photoshop, Indesign, etc.) of ga met schaar en lijm aan de slag en maak daar een totaalfoto van.
  4. Ben je helemaal tevreden met je moodboard? Stuur jouw moodboard uiterlijk 31 december 2020 op naar info@emmadistrict.nl met als onderwerp ‘Mijn December to remember moodboard’. Vermeld in de e-mail je naam, telefoonnummer en e-mailadres, zodat we contact met je op kunnen nemen als je wint.

Op 8 januari a.s. wordt de winnaar via Facebook (Emma District) en Instagram (@emmadistrict) bekendgemaakt. Één van de inzendingen wint alle gekozen producten met een totale maximale waarde van €1000,- waarmee het moodboard is samengesteld.

Door deel te nemen aan deze winactie ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.