Nieuwe Emmasingel 60
Eindhoven

Facebook pagina
Instagram pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

Maandag - donderdag (diner)
17:00 - 21:30
Vrijdag - zaterdag (lunch & diner)
12:00 - 22:30
Zondag (lunch & diner)
12:00 - 21:30
#horeca

Atithi is een keten van luxe Indiase restaurants in Nederland die bekend staat om zijn uitzonderlijke Eten, Dienst & Sfeer. Zoals de Hindi-vertaling van de naam suggereert (‘Atithi’ staat voor ‘Gast’), zijn al onze inspanningen bij Atithi gericht op de behoeften en vervulling van de gast. In de Indiase traditie wordt de gast beschouwd als gelijkwaardig aan God. Dit is wat onze voorbeeldige service drijft.

In onze 3 restaurants, goed gelegen in het centrum van Rotterdam, Den Haag en Eindhoven, bieden we een opmerkelijke Indiase eetervaring. In tegenstelling tot normale restaurants serveren we niet alleen eten, maar creëren we een blijvende indruk in het hart van onze gasten, waarvan de herinneringen in hun gedachten worden gekoesterd.

Met ons hoogopgeleide team van experts streven we ernaar een gevoel van tevredenheid mogelijk te maken door al uw zintuigen te prikkelen door middel van ons Indiaas eten, gastvrijheid, cultuur en ayurvedische kennis.

Wij zijn van mening dat iedereen een Indiase traktatie verdient met de authentieke smaak van Indiase kruiden en eeuwenoude recepten met een vleugje moderniteit die het een om de lippen smakkende aangelegenheid maken. Het is onmogelijk om ons betoverende interieur te missen, samen met een betoverende bar.