Nieuwe Emmasingel 44
Eindhoven

Facebook pagina
Instagram pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

maandag
11:00 - 18:00
dinsdag - donderdag
09:30 - 18:00
vrijdag
09:30 - 21:00
zaterdag
09:30 - 18:00
zondag
12:00 - 17:00
Vanaf 30 november t/m 4 december is Van Piere geopend tot 20:00 uur.
#boeken

Je blijft lezen bij Boekhandel Van Piere

Het maakt niet uit welke boektitel je zoekt, als ze het bij Boekhandel Van Piere niet hebben dan hebben ze het waarschijnlijk nergens. Deze fraai ingerichte boekhandel is namelijk aangesloten bij de landelijke boekenketen Libris, hetgeen garant staat voor een ongekende keuze uit meer dan een miljoen artikelen en een uitstekende service.

Los van het feit dat Boekhandel Van Piere enorm veel actuele boektitels op de plank heeft staan, kun je ook via de website www.libris.nl/vanpiere/ je boek, e-book, e-reader of ander artikel bestellen en laten bezorgen. Ook bestaat de mogelijkheid om via de site te bestellen en je bestelling vervolgens in de winkel op te halen en af te rekenen. ‘Boekhandel nieuwe stijl’ noemen we dat.

Deskundige medewerkers die u graag verder helpen

Zoek je iets nieuws, een cadeau of kun je niet meer op de titel komen? De enthousiaste medewerkers van Boekhandel Van Piere zijn zelf ook dol op lezen en kunnen je vaak uit eigen leeservaring verder helpen. Ook brengen ze u desgewenst op nieuwe leesideeën waar u zelf vaak niet aan gedacht zou hebben. Daar kan een website niet tegenop en alleen dat is al een hele goede reden om naar deze gezellige boekenzaak zelf te komen.

De sfeer wordt door de bezoekers als zeer positief beoordeeld. Wat daar absoluut ook aan bijdraagt is het horecagedeelte ‘Coffeelovers Van Piere’ die in de boekenzaak is gevestigd. Daar kun je even relaxen en genieten van je aankoop en een overheerlijke koffie of thee met lekker gebak of zelfs een overheerlijk Italiaans lunchbroodje.