Nieuwe Emmasingel 11
Eindhoven

Facebook pagina
Instagram pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

maandag - zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
11:00 - 17:00
#horeca

De lekkerste belegde broodjes van Eindhoven bij Brood2day

Voor het winkelend publiek, maar ook voor medewerkers van de kantoren in de omgeving een begrip: de overheerlijke belegde broodjes van Brood2day. Zo loopt men graag een blokje om voor het inmiddels befaamde ‘broodje gebakken kip’! En als het zonnetje schijnt, dan zit het terras op het gezellige plein aan de Emmasingel 11 in Admirant Shopping Eindhoven regelmatig vol. Handig ook dat er gratis Wifi is.
De formule van deze sympathieke broodjeszaak is net zo simpel als doeltreffend: kwaliteit, snelheid, gemak en vooral lekker en gezond. Tel daarbij op de vriendelijke bediening en de aantrekkelijke prijzen en je begrijpt direct dat dit een heerlijke broodjeszaak is waar je beslist eens langs moet gaan.

Bezorgservice heerlijke lunches voor bedrijven

Veel bedrijven laten regelmatig de lunch door Brood2day verzorgen. De zeer gevarieerde bestellijst op het gebied van broodsoorten, maar zeker ook met betrekking tot het dagverse beleg en de extra aandacht die wordt gegeven aan de presentatie van de lunches, worden door veel bekende bedrijven uit Eindhoven bijzonder gewaardeerd. De bezorgservice is gericht op groepen van 5 tot 300 personen.
Ook heeft Brood2day goed ingespeeld op de wensen voor een gezonde lunch: zo komt bijvoorbeeld het biologisch meergranenbrood regelmatig voor in de bestellingen. Voor bedrijven in het centrum van Eindhoven bezorgt Brood2day gratis, bedrijven in de buitenring betalen € 3,95 voor bezorgkosten bij een bestelling.
Voor meer informatie over de lekkerste broodjes en de uitgebreide bestellijst van Brood2day kijk je op de website.

Wil je mee lunchinspiratie? Kijk dan eens hier