Nieuwe Emmasingel 24 t/m 26
Eindhoven

Facebook pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

maandag
12:00 - 18:00
dinsdag - donderdag
09:30 - 18:00
vrijdag
09:30 - 21:00
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
12:00 - 17:00
#boeken

Boeken, tijdschriften, eBooks en Bliyoo

Bruna kan natuurlijk niet ontbreken in Admirant Shopping Eindhoven. Bruna Admirant staat garant voor het meest actuele assortiment boeken en tijdschriften. De absolute bestsellers vind je in de boeken top 10. Maar ook je favoriete eBook koop je bij Bruna Admirant. Of je neemt een Bliyoo abonnement. Daarmee lees je onbeperkt boeken en tijdschriften op je e-reader, tablet of smartphone. Het behulpzame team vertelt je er graag meer over.

De Brunawinkel staat verder bekend om zijn uitgebreide assortiment schoolartikelen. Of je kind nu net naar de basisschool gaat of al bijna aan de brugklas toe is: Bruna Admirant heeft het in huis. En heb je een nieuwe cartridge voor je printer nodig, dan vind je er ook een uitgebreid assortiment cartridges en toners. De Bruna-cartridges worden geproduceerd van recyclede, originele cartridges. Milieuvriendelijk dus. Naast het huismerk zijn de meest verkochte merkcartridges ook in de winkel verkrijgbaar.

 

Bruna cadeaukaart, BladCadeau of Bongo belevenis cadeaubon

Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Dan zal je bij Bruna Admirant zeker slagen. Voor de echte boekenwurmen koop je een Bruna cadeaukaart of Boekenbon, die zowel in Bruna winkels als op bruna.nl is te besteden. Is iemand dol op tijdschriften? Dan geef je een BladCadeau; een cadeau-abonnement op een tijdschrift naar keuze in een mooie geschenkverpakking. De ontvanger van een BladCadeau mag zelf kiezen op welk tijdschrift hij of zij een abonnement wil. Is het gekozen budget vol, dan stopt het abonnement vanzelf.

De bioscoop cadeaukaart is ook nog steeds erg in trek. Je krijgt de kaart in een leuke kado-envelop en kiest voor een waarde van € 7,50 of € 12,50. En wat dacht je van een Bongo belevenis cadeaubon? Altijd leuk om te krijgen. Met een Bongo belevenis cadeaubon schenk je iemand een heel leuke ervaring binnen een bepaald thema. Iedere Bongokaart bevat tientallen belevenissen om uit te kiezen. De ontvanger zelf kiest de belevenis die hij/zij het leukst vindt. Cadeaukeuze te over bij Bruna Admirant!