Nieuwe Emmasingel 48-52
Eindhoven

Facebook pagina
Instagram pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

maandag
11:00 - 18:00
dinsdag - donderdag
09:30 - 21:00
zaterdag
09:30 - 18:00
zondag
12:00 - 17:00
#horeca

Pure koffie- en theeverwennerij bij Coffeelovers Van Piere

Coffeelovers Van Piere vind je in het pand van Boekhandel Van Piere aan de Emmasingel 44. Coffeelovers Van Piere houdt van koffie en dat merk je aan alles als je er een koffie of thee bestelt. De barista’s maken graag iets bijzonders van je bestelling en zijn pas tevreden als jij geniet van het zwarte goud of van uw smaakvolle thee. Wat is er lekkerder dan even in je nieuw gekochte boek neuzen en tegelijkertijd te genieten van de lekkerste koffie of thee. Maar ook als je niet in de boekhandel hoeft te zijn, ben je van harte welkom bij Coffeelovers Van Piere.

Natuurlijk ontbreekt vers gebak en andere lekkernijen niet op de uitgebreide kaart van Coffeelovers Van Piere. Deze moderne, maar bovenal sfeervolle verwennerijzaak is iedere dag van de week geopend tijdens de winkelopeningstijden van Admirant Shopping Eindhoven en ook op zondag.

Ook voor lunch en take-away

Dat ze bij Coffeelovers Van Piere ook van lekkers houden blijkt wel uit het feit dat je er ook voor de lunch aan het goede adres bent. Met de Italiaans geïnspireerde menukaart vol focaccia’s, barra gallega’s en salades en overheerlijke dolce, zoals verschillende soorten cheesecake, carrot cake, brownies en muffins. Net even anders, net even lekkerder!

Geen tijd om even te zitten? Zowel de koffie als de broodjes kun je ook in laten pakken en meenemen. Voor als je er liever op kantoor of ergens anders van geniet.

De menukaart van de speciale koffies en al het andere lekkers bekijk je op de website.