Nieuwe Emmasingel 54 t/m 56
Eindhoven

Facebook pagina
Instagram pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

maandag
13:00 - 18:00
dinsdag - donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 21:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
12:00 - 17:00
#mode

Kwaliteit herenschoenen van de bovenste plank

De Herenschoenenwinkel by E.F.J. van Bommel, ook wel bekend als dHw, staat voor een combinatie van een interactieve webshop en een fysieke schoenwinkel. In de winkel aan de Nieuwe Emmasingel 54-56 in Admirant Shopping in Eindhoven, kun je via moderne computerzuilen direct een kijkje nemen in het magazijn. Zoek je een speciaal model of specifieke kleur? Is de gewenste maat op voorraad? In een paar muisklikken heb je het gevonden en staat er direct een verkoper voor je klaar die je helpt met passend advies over zowel de maat, leestmaat, pasvorm, maakwijze maar ook waar de schoenen het beste bij te combineren zijn.

De Herenschoenenwinkel heeft een zeer uitgebreide collectie herenschoenen van onder andere de topmerken Van Bommel, Floris van Bommel, Magnanni, Greve, Australian, Blackstone, Rehab en Giorgio. Gegarandeerde kwaliteit in uitvoering en sterk in design dus.

Grote maten schoenen en speciale breedtematen

Doe je een bestelling via de webshop dan is verzending en eventuele retournering gratis. De Herenschoenenwinkel heeft niet alleen een bijzonder ruime schoenencollectie, maar kenmerkt zich bovendien ook door het aanbod in veel verschillende grote en kleine maten en specifieke breedtematen.

Kijk maar eens op www.herenschoenenwinkel.nl en je ervaart gelijk het zeer gevarieerde aanbod waarbinnen vrijwel iedereen kan slagen. Voor de klassieke man biedt de Herenschoenenwinkel een ruim assortiment geklede schoenen. Maar ook voor de moderne man is er een ruime keuze: klassiek met een speels accent? Of liever een sportieve sneaker? Laat je aangenaam verrassen de stijlvolle winkel of op de website; er is keuze genoeg.