Nieuwe Emmasingel 30
Eindhoven

Facebook pagina
Instagram pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

maandag
12:00 - 18:00
dinsdag - zaterdag
10:00 - 18:00
zondag
12:00 - 17:00
op 3, 4, 22 en 23 december is Homestock tot 20:00 uur geopend
#interieur

Inspiratie, vintage en bont gecombineerde interieurs

Als je bij Home Stock Limited Editions binnenloopt, dan voel je je gelijk thuis. De sfeer in de winkel is afgestemd op de huiselijke sfeer die bij de oprichters van Home Stock, Wouter en Sita, ook heerst. Met een lekker muziekje op de achtergrond verdwaal je tussen de mooie producten en verse koffiegeur met een taartje of lekker broodje. De kinderen vermaken zich ondertussen prima in de ruime speelhoek.

De winkel van Home Stock Limited Editions biedt een verzameling van industrieel vintage, nieuwe meubels en verrassende accessoires. De indeling bestaat uit inspirerende hoekjes met bont gecombineerde interieurs. Daarmee krijg je direct een keur aan nieuwe ideeën, ongeacht je budget.

Unieke meubels en verrassende accessoires

Limited Editions zijn items waar ze er maar een of enkele van hebben en dat maakt deze sfeervolle winkel zo uniek. De items wisselen dus ook snel en daarom vind je er iedere keer weer andere ideeën en artikelen. Een goede combinatie van nieuws, vintage en mooie vondsten. Een plek waar je graag even komt struinen naar iets leuks. Of je nu voor je eerste uitzet een nieuwe bank nodig hebt, iets leuks cadeau wilt doen aan je beste vriend(in) of je huis gaat restylen.

Ieder product heeft een eigen verhaal. Het industrieel vintage is bijvoorbeeld rechtstreeks ingekocht bij de bron. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kelders van gesloten ziekenhuizen, werkplaatsen van verlaten fabrieken en zolders van oude scholen. Home Stock vertaalt deze verhalen naar de winkel, waardoor de producten als het ware weer tot leven komen.