Nieuwe Emmasingel 28
Eindhoven

Facebook pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

maandag
13:00 - 17:30
dinsdag - donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 21:00
zaterdag
10:00 - 17:30
zondag
12:00 - 17:00
#fashion

Kleding die kleur geeft aan je leven

La Ligna is een positief en energiek merk van Hollandse bodem dat bestaat sinds 1984. Met 42 winkels door heel Nederland kan ook een vestiging in het kleurrijke Admirant Shopping Eindhoven niet ontbreken. Het merk is er op gericht om kleur toe te voegen aan het leven van de Nederlandse vrouw. Meer kleur betekent meer vrolijkheid en een kleurrijk leven is tenslotte een mooi leven vindt men bij La Ligna.

De modecollectie van La Ligna onderscheidt zich met goede, betaalbare modebasics, afgewisseld met subtiele details en verrassende mode-items. Over ieder model is nagedacht; een dessin valt bijvoorbeeld op doordat het bijna een kunstwerkje is, een blazer wordt uitgevoerd met een onverwacht detail of gemaakt van een zinnenprikkelend materiaal. En natuurlijk altijd met een goede pasvorm. Leef kleurrijk!

 

Duurzame kleding en maatschappelijke initiatieven

La Ligna wil de wereld graag een beetje mooier en kleurrijker maken. Dat doen ze niet alleen door middel van de kleding en accessoires, maar ook door het steunen van verschillende initiatieven die ervoor zorgen dat kansarme vrouwen en kinderen een eerlijke kans krijgen en een zelfstandig en gelukkig bestaan kunnen opbouwen. Daarvoor werkt La Ligna werkt samen met Terre des Hommes en Silk with a Soul.

Ook is de eigen collectie van La Ligna volledig duurzaam! Om dat te kunnen garanderen werkt men met OESO en/of ILO-gecertificeerde fabrieken die aan alle eisen moeten voldoen als het gaat om milieuregels en arbeidsvoorwaarden. Zo draagt La Ligna haar steentje bij aan een betere wereld!