Nieuwe Emmasingel 94
Eindhoven

Facebook pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

maandag
13:00 - 17:30
dinsdag - donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 21:00
zaterdag
10:00 - 17:30
zondag
12:00 - 17:00
#fashion

Modieuze lingerie en badmode voor iedere smaak

Lingerie Le Net is een van de grootste lingeriespeciaalzaken in het zuiden van Nederland. In deze winkel kun je als vrouw maar ook als man terecht voor een bijzonder gevarieerde collectie lingerie en badmode. Iedereen kan er eigenlijk wel slagen! En heb je een ‘moeilijke maat’ dan ben je bij Lingerie Le Net ook aan het juiste adres.

Door het vriendelijke personeel wordt als klant vakkundig en discreet geholpen bij het vinden van de juiste BH of gewenste slip. De ambiance is prettig wat ervoor zorgt dat je op je gemak kun je gewenste lingerie of badmode kunt passen. Het meten en vinden van de juiste maatvoering is daarbij van essentieel belang. Een juiste pasvorm zorgt wat dat betreft voor optimaal draaggenot. Loop gerust eens binnen en maak kennis met de luxe, chique, romantische en stoute lingerie van Lingerie Le Net.

 

Slankmakende onderkleding

Lingerie Le Net heeft een ruim aanbod in slankmakende onderkleding. Denk daarbij aan jurkjes, slips en hemden die je net iets fraaier afkleden.

Er zijn heel wat factoren die invloed hebben op je lichaam en bijvoorbeeld ook op je borsten: een zwangerschap, gewichtsschommelingen of gewoon een jaartje ouder worden. Helemaal niets mis mee vindt men bij Lingerie Le Net. Men ziet het als uitdaging om je er een paar maatjes slanker uit te laten zien.