Vrijstraat 24
Eindhoven

Facebook pagina
Instagram pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

maandag
12:00 - 18:00
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 21:00
zaterdag
10:00 - 17:30
zondag
13:00 - 17:00
#mode

Toonaangevende merken voor een goede prijs

Bent u op zoek naar een mooi lingeriesetje, een leuke bikini, een lekkere pyjama of een sport-BH? Livera biedt u een moderne collectie lingerie waarin u gezien mag worden! Naast de toonaangevende merken vind u bij ons een sterk eigen merk voor een goede prijs.

Livera, de bodyfashion speciaalzaak van Nederland, streeft naar de nummer één positie in het middensegment van de bodyfashionmarkt. Live life, love Livera. Dat is het motto van dé lingeriespeciaalzaak van Nederland. Met ruim 100 winkels en een online shop, zijn wij al 40 jaar een begrip in bodyfashion in Nederland. Livera heeft een naamsbekendheid van 97% én wordt hoog gewaardeerd door vrouwen van alle leeftijden.

Livera biedt een trendy en wisselende collectie in lingerie, nacht- en badmode. Het grootste deel van de collectie in de winkels bestaat uit private label. Hiermee is een breed aanbod van kwaliteitsproducten in het lagere en middensegment met een aantrekkelijke marge gegarandeerd. Deze collectie wordt aangevuld met een groot aanbod van bekende a-merken van Esprit, Sloggi, Felina, for Girlz, Chantelle, Passionata, Rebelle, Rosa Faia, Ten Cate, Triumph, Lisca, Dyanne, Sapph, Maidenform, Beachlife, Pastunette en Tweka. Daarnaast heeft Livera het hele jaar door een mooie basiscollectie. Bekijk een preview van onze collectie op de website.