Nieuwe Emmasingel 16
Eindhoven

Facebook pagina
Instagram pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

maandag
13:00 - 18:00
dinsdag - donderdag
09:30 - 18:00
vrijdag
09:30 - 21:00
zaterdag
09:30 - 17:30
zondag
12:00 - 17:00
#horeca

De lekkerste en mooiste koffie van Eindhoven

Mr. Brown voert twee ambachten uit op het hoogste niveau: op het gebied van optiek maar ook op het gebied van koffie. En dat het koffiecafé dat bij de optiekzaak van Mr. Brown inzit, niet zomaar een horecagelegenheid is blijkt wel uit het feit dat het een officieel DE Café is. De link naar de succesvolle Douwe Egberts formule staat garant voor topkwaliteit koffiemelanges, maar ook voor duurzaamheid en maximale smaakbeleving.

Mr. Brown heeft daar een sfeervolle inrichting van de ruimte en een perfecte koffiepresentatie aan toegevoegd. Van iedere koffie maakt de barista een waar feestje. Met de juiste kennis en kunde worden de bonen omgetoverd tot een heerlijke kop koffie en het maken en schenken van Latte Art is letterlijk tot een kunst verheven. De koffie van DE Café Mr. Brown is dan ook volgens velen ‘de lekkerste en mooiste van Eindhoven’!

 

Zelfgemaakte taart en special beans

Veel bezoekers zijn dol op de lekkere sticky apple pie en cinnamon buns uit het koffiecafé. Die maakt de barista zelf. Evenals de koffie natuurlijk van ‘special beans’: speciaal door Douwe Egberts gebrande koffiebonen die alleen bij Mr. Brown verkrijgbaar zijn.

Dankzij de kennis en kunde van de barista’s van Mr. Brown wordt er voor jou met passie en plezier een heerlijke espresso of heavenly hazel bereid. In combinatie met de verse biologische melk en een prachtige espressomachine zorgt dit ervoor dat je een koffie van de beste kwaliteit krijgt geserveerd. En zo wil Mr. Brown het graag zien.