Nieuwe Emmasingel 16
Eindhoven

Facebook pagina
Instagram pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

maandag
13:00 - 18:00
dinsdag - donderdag
09:30 - 18:00
vrijdag
09:30 - 21:00
zaterdag
09:30 - 17:30
zondag
12:00 - 17:00
#mode

Unieke brillencollectie en 3D-oogmeting

Een verrassende en unieke collectie monturen en geavanceerde oogmeting die verder gaat dan sterktemeting alleen. Dat is waar Mr. Brown in uitblinkt. Los nog van de bijzondere waarde die men aan gastvrijheid toedicht: je bent geen klant als je de zaak binnenloopt, maar te gast bij Mr. Brown en dat merk je aan alles. Ook aan de overheerlijke koffie in het DE koffiecafé waar je als gast van Mr. Brown op wordt getrakteerd.

Bij Mr. Brown vind je een uitgebreide verzameling van klassieke en fashionable monturen. Een wereldwijd ingekochte selectie met oog voor design, uniciteit en diversiteit. Toegankelijk voor iedere lifestyle, leeftijd én portemonnee. De merken variëren van commercieel tot exclusief. Het aanbod is dus groot en gevarieerd, maar bovenal verrassend. Een montuur dat gekocht is bij Mr. Brown zal je dus niet snel bij een ander zien.

Kwaliteit in optometrie; goed en ontspannen kunnen zien

Oogmetingen en -analyses worden vakkundig uitgevoerd door gediplomeerde opticiens en optometristen en Mr. Brown heeft het béste van het béste in huis op het gebied van brillenglazen en meetapparatuur. Men werkt met de nieuwste (3D)apparatuur en kan zo een complete scan maken van je oog en een persoonlijke analyse vormen van je kijkgedrag. Dat is oogmeting 2.0 en gaat verder dan alleen een traditionele sterktemeting. Kijkgenot is tenslotte niet alleen goed zien, kijkgenot is goed én ontspannen zien.

De sfeer is ongedwongen, vriendelijk en ontspannen; in het koffiecafé, maar zeker ook in het optiekgedeelte. Net even anders, net even klantvriendelijker. Het beleven meer dan waard!