Nieuwe Emmasingel 3
Eindhoven

Facebook pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

maandag
12:00 - 18:00
dinsdag - donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 21:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
13:00 - 17:00
#fashion

Horloges en tassen in je eigen stijl

Vandaag de dag besteden we steeds meer tijd aan hoe we eruit zien. Het hebben van een eigen look en de wereld om ons heen laten zien wie we zijn. Dat doen we op social-media of als we over straat lopen, we worden steeds modebewuster. De producten die wij dragen dienen tegenwoordig niet alleen functioneel te zijn, we verwachten een steeds hogere standaard als het gaat om kwaliteit en afwerking. Ocho 8 onderkent dat en speelt er op in met haar assortiment.

Het merk Oozoo biedt je een ruime keuze aan betrouwbare horloges. Kies je voor een kleurrijk, sportief design of past een elegant, klassiek design beter bij jouw style? Top kwaliteit materialen en uurwerken en een hoogstaande kenmerkt het Oozoo horloge dat bij je past.

Burkely en By LouLou tassen en sieraden

Een tas moet passen bij je outfit en met een Burkely tas heb je altijd de juiste balans! Of je nu een tas voor zakelijk of privé gebruik zoekt, de tassen van Burkely worden gemaakt van het beste leer zodat je er echt lekker lang van kunt genieten.

Als tegenhanger heeft Ocho 8 de collectie tassen van By LouLou: From Paris with fashion. Ook de meest modieuze sieraden van dit topmerk zijn in de winkel van Ocho 8 te vinden. Opvallend, kleurrijk en elegant zijn de juiste woorden voor een collectie van uitstekende kwaliteits armbanden, colliers, oorbellen en ringen.