Nieuwe Emmasingel 92
Eindhoven

Facebook pagina
Instagram pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

maandag
12:00 - 21:00
dinsdag
Gesloten
woensdag - donderdag
12:00 - 21:00
vrijdag - zaterdag
12:00 - 21:30
zondag
13:30 - 21:00
#horeca

Welkom bij Samurai Ramen Eindhoven, waar Japanse authenticiteit en versheid samenkomen in een onvergetelijke culinaire ervaring. Bij Samurai Ramen Eindhoven streven we ernaar onze gasten te betoveren met een breed scala aan heerlijke Japanse gerechten, van hartverwarmende ramen tot verfijnde sushi en verrukkelijke pok├ębowls.

Onze toegewijde chefs zetten zich in om alleen de beste, hoogwaardige Japanse producten te gebruiken, zorgvuldig geselecteerd om een authentieke smaak te waarborgen. We gebruiken bijvoorbeeld speciaal bloemmeel uit Japan voor onze noedels. Daarnaast wordt de bouillon dagelijks vers gemaakt. Alles wat we serveren, wordt met liefde en expertise bereid, met oog voor detail en respect voor de rijke tradities van de Japanse keuken.

Ontdek de verrukkelijke wereld van ramen, een iconisch gerecht dat onze specialiteit is. Proef de delicate balans van smaken in onze huisgemaakte bouillons, samen met verse noedels en een overvloed aan heerlijke toppings. Of ben je misschien meer een liefhebber van sushi, met onze meesterlijk gerolde en verbluffend verse viscreaties die elke hap een waar genot maken.

We heten je van harte welkom en kijken ernaar uit je te verwennen met onze heerlijke gerechten, bereid met liefde en geïnspireerd door de prachtige Japanse keuken. Dompel jezelf onder in de essentie van Japanse culinaire perfectie! Zien we jou binnenkort in ons restaurant in hartje Eindhoven centrum?