Nieuwe Emmasingel 24
Eindhoven

Facebook pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

maandag
12:00 - 18:00
dinsdag - donderdag
09:30 - 18:00
vrijdag
09:30 - 21:00
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
12:00 - 17:00
#fashion

Ons verhaal begint bij een rood glas wijn op een zomerse avond in 2013… Benjamin en Inge zijn op zoek naar leuke en betaalbare interieurartikelen die net iets anders zijn dan wat je in elke winkel vindt. Al snel vinden ze tal van prachtige producten op diverse mooie webshops, maar ze blijven zitten met vele vragen. Is dit wel kwalitatief? Hoe zou het er in het echt uitzien en aanvoelen? Is de webshop wel betrouwbaar en bestaan de producten wel? Sommige ontwerpers hebben wel een klein atelier in een achterbuurt en anderen doen sporadisch mee aan pop up design beurzen… Er moet toch een gemakkelijkere manier zijn om geweldige producten toegankelijk te maken!

Inge is al jarenlang actief in een kaderfunctie bij één van de grootste Belgische retailers en weet maar al te goed hoe moeilijk het is om als start up je producten te kunnen verkopen in de standaard winkelketens. Ze besluiten om een oplossing uit te werken. Inge geeft haar baan op begin 2014 en stort zich volop op in het nieuwe avontuur. Enkele maanden later is de eerste Scoopstore in Antwerpen een feit.

In de eerste jaren openen ze nieuwe Scoopstores en verfijnen ze het concept. Midden 2018 komen ze tot de conclusie dat de beste weg voorwaarts deze van samenwerking is. Ze gaan een nieuwe fase in met Scoopstore.com ondersteund door zeer ervaren partners. Dit resulteert in november 2018 enkele maanden later in een vernieuwende flagship store in Gent. De blauwdruk is klaar.  In 2019 wordt de internationale expansie ingezet en wordt in Eindhoven een nieuwe store geopend. Many more to come….Een verhaal van vallen en opstaan, van passie en vastberadenheid…. We hopen om dit verhaal samen met ons enthousiast Scoopstore team en geweldige labels verder te schrijven….