Nieuwe Emmasingel 2
Eindhoven

Facebook pagina
Instagram pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

maandag
13:00 - 18:00
dinsdag - donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 21:00
zaterdag
10:00 - 18:00
zondag
12:00 - 17:00
#horeca

Bijzonder lunchen in de Blob

Wie door Emma District Eindhoven loopt kan niet om de Blob heen. De Blob is een bouwwerk van glas en staal en staat pal naast de oude Philips fabriek in Eindhoven, midden in het centrum. Zeker ook aan de binnenkant een bijzonder gebouw. In de Blob zit een vestiging van Sissy-Boy, de eigentijdse winkelformule van onder andere de kleding en woonaccessoires.

Maar je kunt bij Sissi-Boy ook wat drinken en een hapje eten. Sissy-Boy Daily heet dat gedeelte van de fraai ingerichte ruimte op de eerste etage van het excentrieke gebouw. Doordat de ruimte extra grote raampartijen heeft en een opengewerkte industrieel aandoende staalconstructie heeft, is het wel een heel bijzondere plaats om bijvoorbeeld te lunchen.

Ontbijt, lunch, high tea of lekker tussendoortje

Sissy-Boy verkoopt ook etenswaren die bij Sissy-Boy Daily en in de webshop verkrijgbaar zijn. Een greep uit het eigenzinnige assortiment: verschillende soorten olie, jam en kruiden.

In de Sissy-Boy Daily kun je terecht voor een lekker ontbijt of een heerlijk gezonde lunch. Maar ook voor een high tea of een smaakvol tussendoortje zit je bij Sissy-Boy Daily helemaal goed. Een absolute hit is de biologische yoghurt met huisgemaakte havermout muesli met noten, rozijnen, moerbeien, gebroken lijnzaad, gezoet met honing. De boterhammen die je bij Sissy-Boy Daily krijgt zijn handgemaakt, waarbij je kunt kiezen uit naturel desembrood of 100% spelt desembrood. Heel gezond dus allemaal en bovendien verrassend lekker!