Nieuwe Emmasingel 2
Eindhoven

Facebook pagina
Instagram pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

maandag
13:00 - 18:00
dinsdag - donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 21:00
zaterdag
10:00 - 18:00
zondag
12:00 - 17:00
#interieur, #mode

Life designed with Sissy-Boy

Ook in Admirant Shopping Eindhoven mag dit winkelconcept niet ontbreken. In een markant glazen pand, dat tevens als eyecatcher van het winkelcentrum dient, is dit unieke mode- en lifestylemerk gevestigd. Sissy-Boy is een merk met originele Nederlandse roots en een mondiale levenshouding. Een merk met een eigen verhaal.

En dit verhaal gaat, naast kleding, ook over eten, drinken, verzorging, styling en nog veel meer. Het draait hierbij om combinaties en om de bijzondere verbindingen en ervaringen die daaruit ontstaan. Mode met interieur, styling met living, een jurk met accessoires. Samen met Sissy-Boy geef je vorm aan de basisbehoeften van je leven. Het credo van Sissy-Boy luidt daarom: Life designed with Sissy-Boy. En dat vind je volledig terug in de fraai ingerichte ruimtelijke winkel van Sissy-Boy aan de Nieuwe Emmasingel 2.

Lifestyle cadeaus

Natuurlijk richt Sissy-Boy zich op jouw eigen levensstijl en smaak. Maar ook als je op zoek bent naar een passend cadeau dan is de kans van slagen wel heel erg groot. Dat kan ook niet anders met zoveel variatie en stijlen. En natuurlijk pakken we het op een Sissy-Boy waardige manier voor je in. Een feestje op zich!

De landelijke formule, met dus ook de vestiging in Admirant Shopping Eindhoven, vindt het belangrijk dat haar kleding onder de beste omstandigheden geproduceerd wordt. Daarom heeft men het ‘Convenant Nederlandse Kleding en Textiel’ ondertekend. Het Convenant heeft tot doel de arbeids-, milieu- en dierenwelzijn omstandigheden te verbeteren in landen waar Nederlandse bedrijven kleding en textiel laten maken. Sissy-Boy zal zich samen met meer dan 40 andere Nederlandse kledingbedrijven, overheid, ngo’s en vakbonden, inspannen om de komende jaren met veel overgave aan deze verbeteringen te werken. Een positieve zaak!