Nieuwe Emmasingel 15A
Eindhoven

Facebook pagina
Instagram pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

maandag
12:00 - 21:00
dinsdag - vrijdag
10:00 - 21:00
zaterdag
10:00 - 18:00
zondag
12:00 - 18:00
#persoonlijke verzorging

Pure verwennerij voor je huid en lichaam

Bij Soap Treatment Store weten ze als geen ander hoe je iemand in de watten legt. Pure verwennerij en dat merk je gelijk als je naar binnen loopt aan de Nieuwe Emmasingel 15a. De rust en vriendelijkheid die de ruimte en zeker ook de mensen die je helpen uitstralen, zorgen ervoor dat je even weg bent uit de drukte en je overgeeft aan de ontspanning van een overheerlijke gezichtsbehandeling, peeling, massage, manicure of pedicure.

De bijzonder vriendelijke specialisten van Soap Treatment Store geven je een uitgebalanceerd advies over wat het beste is voor jouw huid, nagels of lichaam. Altijd vooraf een duidelijk behandelplan en wat het kost, volledig afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Bindweefselmassage met zichtbaar resultaat

Met een bindweefselmassage bevorder je de doorbloeding en stimuleer je de afvoer van afvalstoffen. Een bindweefselmassage zet ook aan tot celvernieuwing. Hierdoor verbetert de conditie van je huid, zodat deze strakker en gladder wordt.

Een kuur van bindweefselmassages wordt met name uitgevoerd voor het verbeteren van lijntjes en huidverslapping in je gezicht, de hals en decolleté. Bij Soap Treatment Store noemen ze deze massage de Rock&Roll Your Skin Facial.