Nieuwe Emmasingel 9
Eindhoven

Facebook pagina
Instagram pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

maandag - vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
#horeca

Gezond eten mogelijk maken voor iedereen

The Happiness Café is meer dan gewoon een breakfast bar of lunchroom. Men doet elke dag z’n opperste best om jou aan te moedigen om beter en gezonder te eten en je fijner te voelen dan ooit. Dat doet men door talloze opties, variërend van yoghurtontbijtjes en slow juices tot salades en huisgemaakte koeken op de plank aan te bieden.

The Happiness Café is geen dieet en men zal nooit iets op het menu zetten wat men zelf niet zou eten. Pure ingrediënten zoals onze grootouders ze kenden. Direct van het land en dagelijks vers bereid. En laat dat nou toevallig ook nog héél goed voor je zijn. Met de meest natuurlijke en pure producten maakt The Happiness Café gezond eten mogelijk voor iedereen!

100% Natuurlijke lekkernijen en fitfoods

Lekker eten en tussendoortjes worden vaak geassocieerd met ‘ongezond’ en dat vindt men jammer. De taartologe van The Happiness Café heeft daarom haar opgedane kennis bij de Belgische patisserie-opleiding gebruikt om de meest lekkere en tevens ‘gezondere’ koeken, taarten, muffins en high tea’s uit te denken. Het bakkerij-menu bestaat uit een variatie van ‘raw’, ‘vegan’, ‘sugarfree’ en ‘glutenfree’ recepten: er is voor ieder wat wils! Altijd huisgemaakt, 100% natuurlijk en waar mogelijk biologisch.

Speciaal voor de (top-)sporters die een dieet volgen op basis van extra proteïnen heeft The Happiness Café altijd proteïne-rijke bites in de bakkerij-vitrine liggen. Men gebruikt daarvoor 100% biologische whey proteïnen zodat je lichaam de voeding krijgt die het nodig heeft voor of na je workout.