Nieuwe Emmasingel 40
Eindhoven

Facebook pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

maandag
13:00 - 18:00
dinsdag - donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 21:00
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
12:00 - 17:00
#fashion

Merkschoenen voor het hele gezin

Bij deze schoenenwinkel kun je terecht voor merkschoenen voor het hele gezin. De medewerkers in de winkel hebben ruime ervaring op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten en geven je graag persoonlijk en deskundig advies.

De brede schoenencollectie staat garant voor een perfecte pasvorm en goede kwaliteit. Bij Ziengs vind je een ruime keuze damesschoenen voor elke gelegenheid. Men voert topmerken als Gabor, Linea Zeta, Esprit, Cellini, Ecco s, Oliver en Tamaris. Maar ook met de collectie herenschoenen loop je zo de winkel uit: zowel sportieve als geklede schoenen van onder andere de bekende merken Panama Jack, Van Bommel, Ecco, Vertice, Invinci, Van Lier, Floris van Bommel en Timberland. Niet de eerste de beste dus.

Voor de allerkleinsten hebben ze bij Ziengs al stoere stappers voor de leeftijd vanaf 1 jaar. Een aantal exclusieve kinderschoenenmerken heeft zich in de afgelopen jaren aan Ziengs Schoenen verbonden, zoals het hippe kwaliteitsmerk Muyters, maar ook Giga en Shoesme. En daar zijn ze bij Ziengs maar wat trots op!