#blog

De dagen zijn langer, de terrassen zitten vol, je hebt bijna je vakantiegeld binnen en de vakantieplannen zijn gesmeed. Welke dingen staan er nog op jouw verlanglijstje? De ondernemers in Emma District staan klaar om jou van de laatste zomer essentials te voorzien! Hieronder bieden we je alvast wat kersverse inspiratie.

Zonnebrillen

Een inkoppertje natuurlijk, maar geen zomer zonder zonnebril! En die heb je natuurlijk nooit genoeg. Voor de beste bril ben je bij Emma District aan het juiste adres. Kom langs bij Mr. Brown of Ace & Tate en laat je verrassen. Zie jij jezelf al nippend aan een cocktail op het terras met een van deze fancy brillen?

 

Dé perfecte tas

Op warme zomerdagen is een grote, fijne tas geen overbodige luxe. Waar laat je anders je zonnebril, zonnebrand, flesje water en al je andere zomerse essentials? Bij Vielgut scoor je deze fantastische Fredda bag van Samsøe Samsøe in een heerlijk fel kleurtje. Zo steel jij de show met die knallende rode kleur én neem je gemakkelijk al je spullen overal mee naartoe. Win-win toch?

 

Smeren, smeren, smeren!

Je huid kan wel wat extra aandacht gebruiken in de zomer. Zonnebrand en aftersun zijn geen overbodige luxe, maar verwen jezelf ook eens met de fijne producten Vitaminstore. Wat dacht je van de limited edition lijn van Dr. Hauschka? Deze producten bevatten uitsluitend heilzame planten en natuurlijke stoffen, waaronder shea butter en de vrolijke dessins zijn een liefdevolle ode aan de karakteristieke traditionele kleding van de vrouwen die de shea noten oogsten en verwerken in Burkina Faso. Een cadeautje voor je huid!

 

Bestemming tuinzania!

Stof de tuinset maar af en gooi de barbecue aan: ga eens op vakantie in eigen tuin! Daarbij mogen een paar verfrissende drankjes natuurlijk niet ontbreken. Verras je vrienden of familie met heerlijke cocktails uit het boek van Victor Abeln. Een heerlijk boek met cocktailrecepten en verhalen van de meest bekende (en geliefde) barman van Nederland. Haal jouw exemplaar bij Boekhandel Van Piere en geniet!

 

Genoeg inspiratie opgedaan? Ontdek het aanbod zelf en kom langs in Emma District! De actuele openingstijden vind je hier. Tot binnenkort!

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes en andere inspiratie? Volg ons dan op Facebook en INSTAGRAM.