#blog

Leaves are falling, autumn is calling.

Het wordt later licht en eerder donker, bladeren vallen van de bomen en er staat regelmatig een gure herfstwind: de herfst is weer aangebroken! De verschillende interieurzaken in Emma District barsten van nieuwe items. Iedereen heeft de behoefte om zich terug te trekken in een warm, veilig thuis. Hieronder lees je de nieuwste herfsttrends uit Emma District op gebied van interieur!

A moment of calm

Na een hectische werkdag wil jij thuis relaxen in een fijne leefomgeving. Hoe je dat creëert? Met lichte tinten, ronde vormen en knuffelbare stoffen. Dit is tegelijkertijd helemaal on trend! Doe nieuwe inspiratie, creativiteit en energie op bij Bolia. De Scandinavische natuur is de basis voor hun nieuwste interieuritems. Dit zie je terug in de rustige natuurtinten, organische vormen en het gebruik van echte planten die zuiverend werken in je interieur.

 

Romantiek royaal

Naast een sereen, elegant en eenvoudige styling is er ook een nieuwe trend Romantiek Royaal. Hierbij combineer je bravoure met romantiek. Bij Homestock in Emma District vind je eyecatchers die jouw interieur de wow-factor geven. Kleurexplosies zijn een must en van accessoires heb je nooit genoeg. Nu het vroeg donker wordt, is het heerlijk om je huis kleurrijk en fris te houden. Tip van ons: bij Homestock kun je je eigen boeket samenstellen in hun pluktuin. Hiermee zet je een kleurrijk boeket op tafel. Om van je gedekte tafel helemaal een feestje te maken, kleed je deze aan met de twisted candles. Nog steeds een enorme trend en het maakt je tafel net wat gezelliger en romantischer!

 

KĀOSZ: Duurzaamheid verpakt in een nieuw concept

KĀOSZ zijn bewuste samenstellers van de meest geweldige items voor je interieur. Ze verzamelen vintage en tweedehands meubels in binnen- en buitenland. Items kunnen oud, nieuw, merkloos of uniek zijn. Van antiek tot chic, van vintage tot zo goed als nieuw. Het is een grote chaotische mix van alles, van overal, van en voor iedereen. Uit elk tijdperk. Bij KĀOSZ geloven ze dat er meer glorie is aan dingen met een verhaal. Ze inspireren ons daarom tweedehands meubels te mixen met jouw huidige interieur.

 

Haal de natuur in huis

Absoluut een trend die al langer onder ons is: planten in je interieur! In de herfst zitten we weer veel meer binnen en is het erg fijn de natuut wat meer in huis te halen. Planten zijn hiervoor de perfecte oplossing. Wist je dat planten, naast dat ze stressverlagend en rustgevend werken, ook heel goed zijn voor de luchtkwaliteit in huis? Ze zetten namelijk koolmonoxide om in zuurstof! Kies voor veel verschillende planten en maak jouw eetkamer, badkamer of slaapkamer groener. Maak gebruik van verschillende stijlen en formaten, zodat je groene ruimte interessanter en speelser wordt. Tip: Zet je planten op een plek met voldoende zonlicht.

 

Op zoek naar meer interieurinspiratie om jouw thuis herfstproof te maken? Kom een kijkje nemen in EMMA DISTRICT, de ondernemers verwelkomen je graag!