#blog

14 februari is natuurlijk de dag van de liefde.Zoals elk jaar staan we weer voor de grote vragen: wat geven we onze betere helft dit jaar? Tijd voor quality time samen? Of laat jouw Valentijn nog even op zich wachten en staat jouw februarimaand in het teken van self love? Doe inspiratie op met onderstaande tips. Love is in the air!

Valentine date

Wij vinden het stiekem allemaal hartstikke leuk om op Valentijnsdag verrast te worden door onze liefdes en op een romantische date te gaan. In ‘Bucketlist romantisch weekendje weg’ deelt Marleen Brekelmans haar favoriete plekken voor een onvergetelijke romantische overnachting.

Liever Valentijnsdag vieren met een goed diner? Liefde gaat door de maag! Inspiratie voor een geslaagd valentijnsdiner vind je in het boek ‘Lekker thuis’. Hierin vind je perfecte recepten voor een romantisch diner samen. Beide boeken zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Van Piere. Of bezoek de horeca in Emma District voor een romantisch avondje uit!

 

Self love

Laat jouw Valentijn nog even op zich wachten? Het is oké om even helemaal aan jezelf denken op Valentijnsdag. Een dag me-time en volledig jezelf in de watten leggen. Neem een lekker warm bad en drink de overheerlijke voor mijn liefste thee van Simon Lévelt. Sluit je ogen en geniet van 100BON Patchouli & Immortelle Room Spray die een beschermende, warme en kruidige sfeer creëert. De 100BON Home Collectie ontdek je bij Vitaminstore in Emma District.

 

Op zoek naar meer leuke cadeaus om jouw dierbaren mee te verrassen of jezelf mee te verwennen? Kom een kijkje nemen in Emma District, de ondernemers verwelkomen je graag. Namens heel Emma District alvast een fijne Valentijnsdag!