Nieuwe Emmasingel 58
Eindhoven

Facebook pagina
Instagram pagina
Bel
E-mail


Ga naar de website

Openingstijden

woensdag - donderdag
11:30 - 00:00
vrijdag - zaterdag
11:30 - 02:00
zondag
11:30 - 00:00
#horeca

Welkom bij het meest trendy restaurant in het hart van Eindhoven. Dineren of lunchen bij Lobster & Ox is meer dan eten en drinken alleen. Het is een ervaring. Lobster & Ox presenteert u een unieke culinaire en visuele beleving, die u niet snel zult vergeten.

Op de begane grond kunt u in een ontspannen setting en ongedwongen sfeer genieten van onze huisspecialiteiten; kreeft en steak. Met veel passie bereiden onze chefs zowel voor de lunch als het diner de mooiste vlees- en visgerechten vers voor u. De kwaliteit is superieur en het menu is divers.

Bij Lobster & Ox vinden we drinken minstens zo belangrijk als eten. U kunt bij ons dan ook genieten van de meest exclusieve dranken. Of u nu koffie of champagne wilt, bij ons krijgt u alleen de beste kwaliteit.

Speciaal voor de echte connaisseurs hebben we op de bovenverdieping een lounge ingericht waar u gezellig kunt natafelen onder het genot van een heerlijk likeurtje. Als u geen zin hebt om te eten kunt u er ook voor kiezen om meteen door te lopen naar boven en het leven te vieren met een glas Dom Perignon of een exotische cocktail. Onze bartender geeft betekenis aan het woord vakmanschap.

Eten en drinken bij Lobster & Ox is een unieke smaaksensatie in een artistieke en verbluffende omgeving. Onze mondaine inrichting treft u nergens anders aan in Eindhoven en is zo bijzonder dat een beschrijving hopeloos tekort zal schieten bij wat u met uw eigen zintuigen moet ervaren. Dus kom vooral langs, laat u verrassen en geniet!