#blog

It’s the most wonderful time of the year

December is een maand vol gezelligheid, liefde en lekker eten. Voor velen een tijd om naar uit te kijken, maar het brengt soms ook cadeaustress met zich mee. Het is niet altijd eenvoudig om het juiste cadeau te vinden. Doe inspiratie op met onderstaande cadeautips en make it a december to remember!

Hang de kerstballen in boom

Elk jaar is het een terugkerend ritueel: het opzetten van de kerstboom. De een wordt nog mooier versierd dan de ander. De kerstballen van Vondels geven jouw kerstboom de perfecte finishing touch. Bij HOMESTOCK en SISSY-BOY scoor je deze unieke kerstballen. Vondels ontwerpt eigenzinnige en moderne kerstartikelen die je interieur met kerst op een speelse manier laten stralen. De kerstballen zijn geweldig om als cadeau te geven aan vrienden of familie, want voor iedere hobby, passie, interesse en liefde is er wel een bijzondere Vondel kerstbal te vinden.

 

Gift cards

Een giftcard is een leuk cadeau voor elke gelegenheid. Zo kun je een heerlijk avondje naar de VUE geven. Bij de VUE staat de optimale filmbeleving centraal. Of verras je liever je zus, moeder of tante met een giftcard van Purdey? Bij Purdey wordt elk kledingstuk met liefde en oog voor detail samengesteld. Of je nu op zoek bent naar een jurkje of jas, een mooie tas of top: bij Purdey vind je altijd iets bijzonders. Of wat dacht je van een giftcard van de Livera. Livera is er voor vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. Geen giftcard, maar een echt cadeau geven? Bij het Philips museum heb je verschillende spelen en puzzels voor jong en oud.

 

It’s gonna be a cold christmas

Het belooft een koude winter te worden. Vielgut heeft de perfecte, mannelijke handschoenen voor op de koude winterdagen! De handschoenen zijn gemaakt van leer en zijn volledig gevoerd, waardoor ze heerlijk warm zijn. In de middag een heerlijke wandeling maken met de kleine? Dat kan! Bij Prénatal scoor je de meest complete ergonomische draagzak. Je kan de draagzak namelijk vanaf de geboorte gebruiken, zonder verkleinkussen, in elke mogelijke draagpositie. Even tijd voor jezelf is daarnaast ook belangrijk! Bij Vitaminstore haal je diverse Bath Bombs voor een intens geurend en bruisend bad. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

 

Op zoek naar meer leuke cadeautips om jouw dierbaren mee te verrassen? Kom een kijkje nemen in Emma District, de ondernemers verwelkomen je graag! Namens heel Emma District alvast fijne feestdagen!